Wie is Iris Bosma Photography

Superleuk dat je mijn blog leest! Naast het feit dat ik graag fotografeer heb ik ook andere hobby's en feitjes over mijzelf. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder

Ja.. Ik heb je zoveel te vertellen! Wie is Iris Bosma Photography nou? Hoe ben ik begonnen? Deze vragen zal ik allemaal voor je beantwoorden. 

Van kinds af aan
Al sinds ik naar dingen kon grijpen liep ik rond met een camera in mijn handen. Het begon eigenlijk met het fotograferen van alles wat ik zag. Ik bleef gewoon 24/7 op het knopje van mijn camera drukken. Deze interesse is veranderd in een grote passie. Inmiddels studeer ik met veel plezier fotografie. 

Wie is Iris
Je zal nu wel denken... Jahaaa, we snappen nu wel dat je fotograferen leuk vind. Er zijn zoveel andere dingen die ik leuk vind, maar ik zal mezelf eerst even goed voorstellen. Ik ben Iris Bosma, ik ben negentien jaar oud en ik kom uit Groningen! Als ik iets leuk vind dan ben ik er erg enthousiast over (voor als je het nog niet door had.) 

Tekst gaat verder onder de foto
131503535_1096692677439200_1680985603179941281_ojpg
Hobby's
Schrijven, reizen, fotograferen dat zijn dingen die ik echt superleuk vind! Het liefst combineer ik deze hobby's dan ook. Het reizen is iets wat ik van mijn ouders heb meegekregen. Op een zeer jonge leeftijd had ik al veel van de wereld gezien. Door te reizen heb ik mijn vriend ontmoet op Cuba. Het 'perfecte liefdes verhaal' (haha.) Inmiddels hebben we al een aantal jaar een lange-afstandsrelatie. Het schrijven is meer iets recents. Ik vond het altijd al leuk om wat dingen te schrijven, maar ik zocht er verder niet echt wat achter. Nou suprise! Bij deze start ik een blog! 

Ja, je las het goed. Ik start een blog. Ik zal schrijven over mijn fotografie, mijn leven en bepaalde dingen die ik meemaak! Leuke tips en tricks bijvoorbeeld. 

Socials:
https://www.facebook.com/IrisBosmaPhotography/

https://www.instagram.com/irisbosmaphotography.nl/