Wat doet Iris Bosma Photography?

Je zult misschien wel denken, wat doet Iris Bosma Photography nou eigenlijk? Gelukkig heb ik daar het antwoord op! Bij mijn bedrijf draait het om een goede ervaring, mooie foto's en een tevreden klant.

Iris Bosma Photography is voor het vastleggen van jouw dierbaarste momenten. Een paar voorbeelden kunnen zijn: loveshoots, newbornshoots, zwangerschapshoot, etc. Ik fotografeer de situatie zoals het is. Met de pure en echte emoties die te zien zijn! Niet alleen is Iris Bosma Photography betaalbaarder, maar zo heeft het bedrijf ook haar eigen stijl.

Een goede band met de klant is een must. Wat ik belangrijk vind is dat de klant naar huis gaat met een fijn gevoel en mooie foto's. Wil jij een bijzonder moment voor altijd bij je houden? Dat kan! Laat je mooiste en dierbaarste momenten vastleggen door Iris Bosma Photography.

Meer over Iris Bosma Photography

Mijn naam is Iris Bosma, ik ben de eigenaar van Iris Bosma Photography en de fotograaf. In mijn bedrijf vind ik de klant tevreden houden het allerbelangrijkste. Het gaat niet alleen om de foto, maar ook om de ervaring. In de toekomst hoop ik een succesvol bedrijf te hebben en veel mensen blij te maken met de foto's door Iris Bosma Photography.

Wat kan Iris Bosma Photography je bieden?

Bij Iris Bosma Photography kun je kiezen uit drie verschillende pakketten. Deze pakketten hebben een vaste vanaf prijs en hierdoor is het gelijk duidelijk wat een klant kan verwachten. Deze zijn terug te vinden op mijn website

Je krijgt online bestanden bij Iris Bosma Photography. Wil je ze afgedrukt hebben dan kan dit in overleg. Iris Bosma Photography heeft geen toegang tot een professionele studio en werkt daarom op locatie.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn vooral stellen die hun verloving, liefde/band, zwangerschap, etc. Vastgelegd willen hebben. Zij komen uit heel Groningen. Waar ik naar streef is dat mijn klanten zich voor, tijdens en na de fotoshoot goed voelen. Het gaat bij Iris Bosma Photography niet alleen om mooie foto's, maar ook zeker om een goede ervaring! Klanten vinden het erg fijn dat ik de fotoshoots zo persoonlijk mogelijk maak. Ik zorg ervoor dat we elkaar eerst even rustig leren kennen en dat de fotoshoot daardoor veel natuurlijker gaat. Dat is iets wat mijn klanten erg waarderen.